For mere info - ring til Karin på 21 67 24 64

  • Om konceptet

    Og Tromborg Trading

Fra Sydeuropa til Danmark

Tromborg Trading har agenturet på blomsterautomaterne fra Automatique Vending i Italien. Automaterne er allerede en succes i støvlelandet og andre sydeuropæiske lande. Du finder desuden mange blomsterautomater i Holland og Tyskland.

Vi tror på, at også danske blomsterhandlere kan få gavn af blomsterautomaterne. Med en blomsterautomat uden for din forretning kan du sælge friske buketter, blomster, planter og gavekurve hele dagen. Også når din butik er lukket, og du selv holder fri.

Det er godt for dig og din forretning. Men det er også godt for dine kunder, der sikkert vil sætte stor pris på den fleksibilitet, det giver dem. Nu kan de købe flotte og professionelt bundne buketter hele døgnet. Og udvalget kan være lige så varieret – i forhold til størrelse, pris og type – som du selv ønsker det.

Alle buketter, blomster osv. holder sig friske i blomsterautomatens altid kølige klima. Det er derfor muligt at minimere det spild, der er forbundet med at smide døde blomster ud.

Find din blomsterautomatKan du også se potentialet?

Naturaè med ekstraenhed: 36-48 rum
Naturaè med ekstraenhed: 36-48 rum

Sælg blomster, sælg blomster ...

  • Hele døgnet

  • Altid friske varer

  • Stor fleksibilitet

  • Solidt design

  • Mindre spild

  • Nemt og ligetil

Vil du høre flere fordele?

Om Tromborg Trading

Karin Høeg Johansen, som er direktør i Tromborg Trading, har et indgående kendskab til salg- og servicebranchen. De seneste 6 år har hun drevet Tromborg Blomster i Horsens, hvor også en af landets første blomsterautomater står.

Karin Høeg Johansen og blomsterautomaten ved Tromborg Blomster i Horsens
Karin Høeg Johansen og blomsterautomaten ved Tromborg Blomster i Horsens