For mere info - ring til Karin på 21 67 24 64

Så billigt får du en ny forretning

Blomsterautomaten.dk er tilbage på Formland-messen 15. til 18. august i Messecenter Herning (stand K8144). Med på messen har vi en ny, smart leasing-løsning: Automaten bliver sat op på betonfundament og elegant glasafskærmning. Du skal sådan set bare sætte strøm til. Vi kalder det plug & play.

Med en Blomsterautomat kan du udvide dine åbningstider, sådan at dine kunder faktisk kan købe flotte og professionelt bundne buketter døgnet rundt. Løsningen er blevet taget godt imod af forbrugerne, der elsker fleksibiliteten, og det mærker blomsterforretningerne i øget salg. Derfor spirer der også flere og flere Blomsterautomater op rundt omkring i det danske land.

Blomsterautomatens indbyggede kølesystem holder buketterne friske og fine, og med kortbetalingsmodulet kan kunderne nemt og hurtigt betale og tage buketten med hjem efter behov.

Elegant plug & play-løsning

Den nye plug & play-løsning gør det endnu nemmere for dig at skabe en ekstra forretning med en Blomsterautomat tilknyttet din butik. Blomsterautomaten Naturaè med 18 rum leveres på støbt betonfundament og med elegant afskærmning i glas. Du skal derfor blot sættes strøm til – og selvfølgelig fylde automaten med flotte buketter, dekorationer osv.

Afskærmningen gør købsoplevelsen endnu bedre for kunden, der står afskærmet for vind og vejr, når han/hun skal vælge buket og betale. Det giver også ekstra beskyttelse til den ellers hårdføre automat, der naturligvis er bygget til udendørs brug.

FOR KUN 2.212 kr./md. kan du lease en plug & play-Blomsterautomat.
Udbetaling ved leasing: 35.000 kr.

Købspris: 163.000 kr.
(Priserne er ekskl. moms og levering)

Kig forbi vores stand (K8144) på Formland-messen her i weekenden,
eller kontakt os for yderligere info.

Kontakt os her