For mere info - ring til Karin på 21 67 24 64

Nye blomsterautomater: Vi runder 30

Der er igen blevet plantet nye blomsterautomater ude i det danske land, som nu i alt rummer 30 automater. Især Sydsjælland er blevet stærkt repræsenteret på Danmarkskortet med hele fire blomsterautomater, mens Lolland har fået sin anden automat, og Horsens + opland sin fjerde.

Vi blomstrer videre

Det var endnu en gang en fornøjelse at deltage på Formland Messen i Herning. Tak til alle de mange blomsterfolk fra alle hjørner af landet og hele Norden med, der kiggede forbi vores stand med Blomsterautomater.

Så billigt får du en ny forretning

Blomsterautomaten.dk er tilbage på Formland-messen 15. til 18. august i Messecenter Herning (stand K8144). Med på messen har vi en ny, smart leasing-løsning: Automaten bliver sat op på betonfundament og elegant glasafskærmning. Du skal sådan set bare sætte strøm til. Vi kalder det plug & play.

Ny blomsterautomat i Aalborg

Nu kan Aalborggensere også købe blomsterbuketter hele døgnet rundt. Blomster by Rosenkjær på Hobrovej 78B i Aalborg har nemlig fået en blomsterautomat. Nordjyllands første endda!

Et facadevindue er blevet erstattet af en Blomsterautomat fra Blomsterautomaten.dk med otte forskellige rum. Ejer Vibeke Rosenkjær fylder automaten op flere gange om dagen, så der altid er flotte og friske buketter klar til afhentning. Med den døgnåbne automat kan man også købe en buket uden for butikkens åbningstid.

Læs mere …