Nyheder

15. september 2021

Fyn har fået sin første blomster­automat

Endelig kan vi præsentere den første blomsterautomat på Fyn! Den står ved Silkes Nørklerier i Nørre Aaby lidt uden for Middelfart. Her vil ejer Silke Sørensen holde butikken lukket om mandagen. I stedet kan kunderne handle i den døgnåbne automat.
27. januar 2021

Nyt år – nye muligheder

Mon ikke vi alle har store forhåbninger til det år, som vi netop har taget hul på? Mindre virus og nedlukning, mere at glæde sig over og mange flere blomster! Hos Blomsterautomaten.dk er vi i hvert fald klar til at hjælpe dig med at holde åbent 24/7 – og med sikker afstand.
15. juni 2020

Nye blomsterautomater: Vi runder 30

Der er igen blevet plantet nye blomsterautomater ude i det danske land, som nu i alt rummer 30 automater. Især Sydsjælland er blevet stærkt repræsenteret på Danmarkskortet med hele fire blomsterautomater, mens Lolland har fået sin anden automat, og Horsens + opland sin fjerde.
29. januar 2020

Formland 2020: Prøv en blomsterautomat

Kom på Formland-messen og se de smarte blomsterautomater. Få samtidig en snak med os om de mange fordele, som en automat kan give din butik. Du kan også høre om de gode erfaringer, vi har fra andre butikker, der har automatiseret deres blomstersalg.
16. august 2019

Så billigt får du en ny forretning

Blomsterautomaten.dk er tilbage på Formland-messen 15. til 18. august i Messecenter Herning (stand K8144). Med på messen har vi en ny, smart leasing-løsning: Automaten bliver sat op på betonfundament og elegant glasafskærmning. Du skal sådan set bare sætte strøm til. Vi kalder det plug & play.
23. april 2019

Nye blomsterautomater spirer frem over det meste af landet

Flere og flere får øjnene op for potentialet i at have en blomsterautomat tilknyttet sin blomsterbutik. Derfor spirer det nu med blomsterautomater over det meste af landet – fra Skagen til Nexø på Bornholm. Her får du et overblik over de nuværende blomsterautomater.