For mere info - ring til Karin på 21 67 24 64

Kom og træk en blomst i blomsterautomaten på torvet ved Torstedallé

Ny blomsterautomat på Torvet ved Torstedallé, Horsens

Tromborg Blomster udvider med forretningens tredje blomsterautomat. Med hele 16 rum er den nye blomsterautomat klar til at forsyne endnu flere borgere i Horsens med friske blomster.

Blomsterautomaten står på torvet ved Torstedallé i Horsens (se kort).

En blomstrende succes

At Tromborg Blomster i Horsens nu udvider med endnu en blomsterautomat, skyldes de gode erfaringer, som forretningen har haft med de første automater – den ved for butikken på Sundvej i Horsens og den i Hovedgård.

Sidste år var der 1753 trækninger i automaterne i Horsens og Hovedgård. Det, synes jeg, er rigtig flot. Derfor har vi nu netop opsat en ny automat på torvet ved Torstedallé, så jeg vil tro, at vi i år vil komme op på ca. 3000 trækninger i alt

“Sidste år var der 1753 trækninger i automaterne i Horsens og Hovedgård. Det, synes jeg, er rigtig flot. Derfor har vi nu netop opsat en ny automat på torvet ved Torstedallé, så jeg vil tro, at vi i år vil komme op på ca. 3000 trækninger i alt,” forklarer Karin Høeg Johansen til Horsens Folkeblad.

Kom og træk en frisk buket blomster i blomsterautomaten på tovet ved Torstedallé i Horsens

Blomsterautomatens kølige klima holder blomsterne sig friske og flotte, og Tromborg Blomster sørger for, at automaten altid har et flot og godt udvalg til salg:

“Det er meget vigtigt for mig, at kvaliteten er høj, og holdbarheden lang – ligesom de buketter, vi sælger i butikken. Vi udskifter derfor buketterne løbende – og vi tager et tjek mindst en gang om dagen og skifter buketter,” forklarer Karin Høeg Johansen videre til Horsens Folkeblad.

Find en blomsterautomat til din butik

 

Flere blomsterautomater på vej

Det er ikke kun Karin Høeg Johansen, der har set den gode idé ved at have en eller flere blomsterautomater tilknyttet sin butik.

“Vi har netop opstillet én blomsterautomat for en kunde i Aalborg, og der er to på vej til henholdsvis København og Fredericia,” siger hun til Horsens Folkeblad, og fortsætter:

“Blomsterautomaterne dækker et behov for at kunne købe en frisk buket blomster uden for butikkernes åbningstid. Og jeg har desuden valgt at have satellitautomater i først Hovedgård og nu Torsted, da der ikke er blomsterbutikker i de områder. Samtidig vil vi fremover holde lukket om søndagen, og det kan blomsterautomaterne hjælpe med. I syv år har vi haft åbent om søndagen. Jeg glæder mig faktisk til at holde fri om søndagen.”

Jeg glæder mig faktisk til at holde fri om søndagen.

Kontakt os for mere info