For mere info - ring til Karin på 21 67 24 64

Ny blomsterautomat i Hovedgård

I Hovedgård lige nord for Horsens er der netop blevet installeret en ny blomsterautomat. I blomsterautomaten kan Hovedgårds ca. 2.200 borgere købe friske blomster og flotte gavekurve m.m. døgnet rundt. Det kan være den akutte værtindegave eller buketten til hende derhjemme, som fortjener en smuk gave lige her og nu.

Ny blomsterautomat i Hovedgaard

Hovedgård har nemlig ikke længere nogen blomsterbutik. Den lukkede sidste år. Og derfor er placeringen af blomsterautomaten netop her ikke nogen tilfældighed. Med et kundegrundlag på ca. 2.200 har Tromborg Blomster i Horsens, som ejer automaten, set potentiale. Man har valgt modellen Flowerbox med tilknyttet ekstraenhed, og blomsterautomaten har således samlet set 16 rum med plads til både store og små buketter og til gavekurve.

Se flere modellerLæs mere om Flowerbox

 

Flowerbox-automaten koster fra 68.850 kr. (ekskl. moms, levering og montering). Og en ekstraenhed koster fra 47.500 kr. (ekskl. moms, levering og montering). Ekstraenheden kan ikke stå selvstændigt, men deler betalingsmodul og tastatur til betjening med standardenheden.

Du finder blomsterautomaten her

      Industriområdet 5
      8732 Hovedgård
      (På hjørnet af Gl. Aarhusvej og Horsensvej)

Blomsterautomatens kølige klima holder blomsterne sig friske og flotte, og Tromborg Blomster sørger for, at automaten altid har et godt udvalg til salg.

Kontakt os for mere info