For mere info - ring til Karin på 21 67 24 64

Tromborg Blomster i Horsens - køb blomster i blomsterautomaten

Kom og prøv en blomsterautomat

På hjørnet af Sundvej og Strandgade i Horsens står den første blomsterautomat af sin slags i Danmark – Flowerbox fra Blomsterautomaten.dk. Og flere er på vej.

Automaten tilhører Tromborg Blomster, der bl.a. bruger automaten til at sælge friske buketter, gavekurve m.m. døgnet rundt. Alle produkterne holder sig flotte og afkølede takket være blomsterautomatens køleanlæg.

Blomsterautomaten.dk_Tromborg Blomster_Sundvej_Horsens_1

Prøv selv, hvor smart det er

Har du lyst til at se blomsterautomaten med egne øjne og evt. opleve, hvor let den er at bruge? Så kan du kigge forbi Sundvej 18 – 8700 Horsens, lige når det passer dig. Blomsterautomaten er altid åben.

Sådan bruger du blomsterautomaten

  1. Indsæt dit kort i betalingspanelet
  2. Indtast det ønskede boxnummer
  3. Lågen åbner
  4. Tag buketten/gavekurven – og glæd en, du holder af

Blomsterautomaten.dk_Tromborg Blomster_Sundvej_Horsens_2

Hos Tromborg Blomster er automaten blevet bygget ind i et hjørne af butikken, hvor der tidligere har været en dør ud til gaden. Selve automaten står således indenfor, mens der er fri adgang til at købe blomster udefra – også når butikken er lukket.

Den fleksible Flowerbox

Den viste model hedder Flowerbox. Den kan fra fabrikkens side indrettes med 8-10 rum som standard. Og du kan mere end fordoble kapaciteten med en eller flere ekstraenheder alt efter behov.

Læs mere om Flowerbox

 

Køb eller leas din blomsterautomat

Du kan købe blomsterautomaten eller lease den hos Blomsterautomaten.dk. For pris og leasingtilbud samt yderligere oplysninger om Flowerbox eller de øvrige blomsterautomater kan du kontakte Blomsterautomaten.dk.

Blomsterautomaten.dk_Tromborg Blomster_Sundvej_Horsens_3

Kontakt os, hvis du vil vide mere